Gai Assulin ha fitxat pel modest AC Crema de la Serie D italiana
Futbol internacional

Gai Assulin, d'estrella de La Masia a fitxar per l'AC Crema de la Serie D

Format a les categories inferiors del Barça i considerat en el seu moment com una de les grans perles de La Masia, l'extrem israelià de 29 anys continuarà la seva erràtica carrera en un modest equip de la quarta divisió italiana

David CarballoActualitzat

Gai Assulin jugarà fins a final de temporada al modest AC Crema, equip que milita a la Serie D italiana. L'extrem israelià, de 29 anys, ha rescindit el seu contracte amb el CSMS Poli Iasi romanès i ara provarà fortuna en un modest conjunt de la quarta divisió del futbol italià.

Format a les categories inferiors del Barça i considerat en el seu moment com una de les grans perles de La Masia, Gai Assulin no ha estat capaç de respondre a les expectatives generades i ja acumula un total d'onze equips en la seva erràtica carrera futbolística.

Després d'abandonar el Barça al 2010, el futbolista israelià ha tingut un periple per un munt d'equips sense arribar a consolidar-se en cap d'ells. Ha passat pel Manchester City i el Brighton a Anglaterra, a la lliga espanyola ha militat al Racing, l'Hèrcules, el Granada, el Mallorca i el Sabadell, al seu país ha jugat al Hapoel de Tel-Aviv i també ha estat al Kairat Almaty del Kazakhstan i més recentment al CSMS Poli Iasi.

Després d'aquest periple i abans d'arribar a la trentena, Gai Assulin tindrà una nova oportunitat de la mà d'Andrea Dossena, exjugador del Liverpool i actual entrenador del AC Crema, que actualment lluita per l'ascens a la Serie C.

Anar al contingut