Barça

Gaby Milito i Jeffren reben l'alta mèdica de les seves respectives lesions

Després de l'entrenament matinal de dijous, el Barça ha confirmat que els fins ara lesionats Gaby Milito i Jeffren han rebut l'alta mèdica. Pep Guardiola ja pot comptar, doncs, amb els dos jugadors pel partit següent. Un cop s'ha confirmat que hi haurà jornada el diumenge, l'alta de Milito agafa encara més valor, ja que amb Carles Puyol lesionat amb un trencament a l'adductor -estarà uns deu dies de baixa- i Gerard Piqué, amb un partit de sanció, la posició de central ha quedat sota mínims. L'argentí, però, no apunta a la titularitat i sí que ho fa el jove del filial Marc Bartra, que ha participat en l'entrenament amb el primer equip i podria formar a l'eix defensiu al costat d'Abidal, que en els últims partits ha ocupat aquesta posició deixant bones sensacions.

Actualitzat
Milito es va fer un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta el 10 de novembre davant el Ceuta. Jeffren, per la seva banda, va acabar amb una elongació a l'adductor de la cuixa esquerra el 7 de desembre davant el Rubin Kazan, en la darrera jornada de la lligueta de la Champions.

Maxwell vol un 2011 triomfant

El lateral brasiler del Barça Maxwell ha parlat en roda de premsa sobre els objectius que ha de tenir el Barça per l'any 2011. Per Maxwell, el Barça sempre ha d'aspirar a "guanyar-ho tot" i aquest és l'únic objectiu que té. El defensa creu que l'equip "no es pot acomodar", ja que repetir els èxits del 2009 suposa una gran exigència.

Sobre l'arribada d'Afellay, Maxwell diu que l'ha vist "content i feliç" i espera que l'adaptació del futbolista, que es comunica en anglès amb els companys, sigui el més ràpida possible.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut