Actualitat blaugrana

Gabi Milito, que pot estar fins a nou mesos de baixa, i Touré Yaya passen per quiròfan

Gabi Milito i Touré Yaya ja han passat per quiròfan. L'argentí pot estar fins a nou mesos de baixa, ja que s'ha confirmat que s'havia trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret i tornarà a l'activitat al gener. Milito ha estat operat pel Dr. Ramon Cugat a la Clínica Quirón. Per la seva banda, Touré Yaya, després de jugar amb infiltracions, ha estat intervingut pel Dr. Enric Cáceres a l'Institut Dexeus d'una hèrnia discal. L'ivorià tornarà a entrenar-se d'aquí a un mes i mig i farà la pretemporada.

Actualitzat

En una setmana plena de rumors sobre el futur dels jugadors del Barça, el migcampista de la Costa d'Ivori s'ha sorprès de l'interès de l'Arsenal pel seu fitxatge i s'ha mostrat decebut pel final de temporada.

Qui coneix perfectament el mal tràngol que es passa quan s'està lesionat és Leo Messi. Aquest dilluns es va veure les cares amb Villa, i l'argentí li va tirar aquestes floretes perquè l'acompanyi la temporada que ve a la punta d'atac blaugrana.

Aquest dimarts, la primera plantilla del Barça té festa i a la Masia, després de l'entrenament en família d'ahir, només s'ha deixat veure Iniesta, que es recupera de la inflamació del menisc extern de la cama esquerra.

Ronaldinho no jugarà a Múrcia

Ronaldinho no jugarà a Múrcia, l'últim partit de Lliga d'aquesta temporada. El metge del club blaugrana, Ricard Pruna, ha descartat el brasiler perquè encara no està recuperat. Pruna no ha volgut polemitzar sobre les últimes informacions que deien que no s'havia vist el Gaúcho a les instal·lacions del Barça en els últims quatre dies i ha assegurat que sí que l'havia vist. El 3 d'abril Ronaldinho es va lesionar en un entrenament i la ressonància va revelar que tenia un trencament muscular que el mantindria de baixa unes sis setmanes.

Amistós a l'Aràbia Saudita, el 26 de maig

El Barcelona ha comunicat que disputarà un partit amistós el dilluns 26 de maig a Jeddah (l'Aràbia Saudita) davant l'Al Ittihad, en lloc d'enfrontar-se al Kazma Sporting Club de Kuwait com inicialment estava previst. El conjunt blaugrana jugarà a l'estadi Abdullah al-Feissal Stadium, amb capacitat per a 27.000 espectadors i escenari habitual dels partits de l'Al Ittihad i l'Ahly.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut