Barça

Gabi Milito negocia el seu fitxatge pel Màlaga i es desvincularà del Barça la setmana que ve

Gabi Milito es desvincularà, la setmana vinent, del Barça. El defensa argentí deixarà el club per jugar al Màlaga, on acabarà aquesta temporada. Per tant, amb aquesta rescissió, el Barça s'estalviarà la fitxa de l'argentí, que tenia contracte fins l'estiu de l'any vinent amb l'entitat blaugrana. El Màlaga li ha ofert a Milito un acord fins al final de la temporada 2012-2013 i totes les parts -jugador, Màlaga i Barça- s'hi avenen sense problemes. Ara, només falten per tancar petites clàusules d'aquest contracte i l'argentí passarà a jugar al club que presideix el multimilionari Al-Thani. En total, Milito s'endurà prop de set miliions d'euros per les pròximes dues temporades i mitja, una quantitat sensiblement inferior a la que hauria percebut al Barça. Això sí: la diferència és que, ara, tindrà més opcions de jugar, que és el que perseguia el futbolista.

Actualitzat
El Barça té aquest divendres jornada de descans i dissabte tornarà a la feina per preparar el partit contra el Màlaga d'aquest diumenge, l'últim de la primera volta del campionat. Precisament el club andalús podria ser el destí final de Gabi Milito. El central argentí vol deixar el club blaugrana per poder gaudir de més minuts en un altre equip, i el seu fitxatge és a punt de tancar-se, un anunci que es podria fer oficial en les pròximes hores.

Tot i que Guardiola ha dit que comptava amb ell per aquesta temporada, Milito té la decisió presa i ara només falta arribar a un acord amb el Màlaga. El club blaugrana està disposat a facilitar la sortida a Milito i podria concedir-li la carta de llibertat tot i tenir una clàusula de rescissió de 20 milions d'euros.

A l'espera de l'acord definitiu, a Màlaga Milito hi podria coincidir amb un altre defensa argentí, Martín Demichelis, que en unes declaracions a "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, es felicita de la possible arribada del seu compatriota.

A banda de la sortida de Milito, el club blaugrana també pot fer oficial en breu la renovació de Sergio Busquets per aquesta temporada i cinc més.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut