Futbol

Quique Setién abans del partit de demà: "espero el millor Granada"

El nou tècnic blaugrana ha admès que per a ell ha estat un regal la banqueta del Barça i assegura que els primers dies han estat "meravellosos"

RedaccióActualitzat

El nou Barça de Quique Setién s'estrena en lliga aquest diumenge a les 21.00 davant el Granada. Un partit que el tècnic no espera que sigui, ni molt menys, fàcil.

Suposo que el Granada voldrà fer l'últim partit que va fer contra el Barça. Esperem el millor rival possible. Entenc que no serà un partit fàcil. Guanyar fàcilment no és una cosa que ens passarà sempre. Espero el millor Granada. 

El tècnic ha parlat sobre la seva primera setmana al club, en què ha pogut conèixer el seu nou equip.

La setmana ha anat molt bé, moltíssim millor del que m'esperava. Quan et presentes en un nou equip sempre tens la incertesa de com respondran els teus homes. Però es nota molt la seva predisposició; m'ha sorprès especialment l'actitud que hi ha hagut per treballar, per acceptar alguns dels canvis que cada entrenador proposa quan arriba a un lloc nou i estic molt content de tot: de la feina, de la capacitat que tenen per entendre qualsevol cosa que els dius... ha estat meravellós.

Setién ha admès que per a ell entrenar el Barça és especial.

Per a mi ha estat un regal inesperat, ho gaudiré cada dia que estigui aqui i miraré, per tots els mitjans, que les coses ens surtin bé. Cada matí quan em llevo penso "però si he d'entrenar aquests jugadors!". No es pot entrenar enlloc millor.

Sobre la lesió de Luis Suárez, que l'apartarà dels terrenys de joc durant gairebé tot el que queda de temporada, Setién ha admès que és un contratemps.

Qualsevol canvi que presentem, el vestidor l'admetrà bé perquè les necessitats de l'equip són el més important. L'absència de Luis és un problema perquè és un dels millors davanters centre del món i l'equip se'n pot ressentir, però mirarem de minimitzar les dificultats utilitzant uns altres jugadors.

Tot i aquesta lesió, Setién encara no vol parlar de possibles noves incorporacions.

Encara és d'hora per prendre decisions. M'agrada pensar les coses, aquesta possibilitat depèn de la sort si hi ha lesions, etc. però abans de res vull veure i conèixer el que tinc.

L'entrenador també ha admès que compta amb els jugadors del filial, com ja ha fet amb Riqui Puig.

Els he d'anar coneixent. Potser la setmana que ve hi ha un altre jugador; opcions de jugar sempre en tindran. No em fixo en els noms sinó en el que m'aporten cada dia als entrenaments. Potser us sorprenc algun dia posant algun jugador del filial .

L'equi's'ha entrenat aquest matí abans de la roda de premsa de Setién

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut