Futbol

Front comú dels clubs de Primera vs. Barça i Madrid pel repartiment dels ingressos dels drets de televisió

Els clubs de Primera Divisió fan front comú contra el Barça i el Madrid per reclamar un repartiment més favorable dels ingressos per drets de televisió, en el que es podria batejar com a "rebel·lió". S'oposen al fet que el Barça i el Reial Madrid acaparin una porció tan important del pastís i volen repartir-lo més. D'aquesta manera, pensen, s'igualarà la Lliga. El president del Sevilla, José María Del Nido, n'és el líder.

Actualitzat
El president del Sevilla, José María del Nido, està actuant com a líder d'aquests clubs, i els reunirà dijous a la capital andalusa. Sobre la taula de reunions, només un objectiu: igualar el repartiment dels diners que la Lliga ingressa en concepte de drets televisius, perquè d'aquesta manera s'iguali també la competició.

Per poder competir amb el Barça i el Madrid, la resta de clubs de Primera reclamen un altre repartiment dels ingressos pels drets televisius. L'Espanyol és un dels impulsors d'aquesta reivindicació i celebra que, per fi, tots els equips estiguin disposats a tractar el tema al marge de la Lliga de Futbol Professional.

L'objectiu no és únicament acostar-se al Barça i al Madrid, sinó també als clubs de les principals lligues europees. Joan Collet representarà l'Espanyol en la reunió que es farà dijous a Sevilla i en la qual José María del Nido farà d'amfitrió.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut