tenis

Fritz fa callar el públic francès, frustrat per 40 anys sense un campió de Roland Garros

El nord-americà va suportar esbroncades durant el seu partit contra Rinderknech, l'última raqueta gal·la en competició

Redacció Esport3Actualitzat

El tenis francès sumarà un altre any sense veure'n un dels seus aixecar la Copa dels Mosqueters en categoria masculina. I ja en van 40 des que Yannick Noah ho va fer l'any 1983. Aquest dijous, la pista Suzanne Lenglen va viure l'eliminació d'Arthur Rinderknech, l'última raqueta gal·la que quedava en competició en els dos quadres. I el públic no ho va pair bé.

Qui va pagar la frustració francesa va ser el botxí de Rinderknech en segona ronda, Taylor Fritz. El nord-americà, que va remuntar amb solvència la pèrdua del primer set, va conviure tot el partit amb les esbroncades dels assistents. Tip del soroll, quan es va adjudicar el punt definitiu es va posar el dit a la boca per fer callar el públic, imitant el gest que dos dies abans havia fet l'impulsiu Medvédev abans de quedar arraconat del Grand Slam parisenc.

De fet, semblava que el californià estigués celebrant un gol en l'últim minut. Un senyal més que la tradicionalment refinada atmosfera del tenis s'està "futbolitzant", com es va posar de manifest en l'últim Obert de Madrid.

Anar al contingut