Frenkie de Jong, en un partit del Barça (EFE)
Frenkie de Jong, en un partit del Barça (EFE)
Barça

Frenkie de Jong: "Vull quedar-me al Barça, és l'equip dels meus somnis des de petit"

El migcampista neerlandès, que sona com a possible traspàs per generar ingressos, deixa clara la seva postura

Redacció Esport3Actualitzat

Sense ingressos, el Barça no té marge per fitxar jugadors, ni tan sols per inscriure els que ja té aparaulats. Pendents de si s'activa alguna de les famoses palanques que poden ajudar a resoldre aquesta situació --un acord amb CVC o la venda de percentatges d'actius--, una via d'ingressos clara pot ser la venda de jugadors. I un dels jugadors que més han sonat en aquest apartat, per edat i per cartell, és Frenkie de Jong. 

Però el migcampista neerlandès no té ni la més mínima intenció de moure's de Barcelona. En una entrevista concedida al canal ESPN, De Jong ha tornat a deixar clara la seva postura:   

"Que què vull? Bé, jo vull quedar-me al Barça. Ja ho he dit en altres ocasions, és el club dels meus somnis des que era petit. Sí que he sentit els rumors sobre el Manchester United, però si hi hagués alguna cosa concreta, els responsables del Barça m'haurien dit alguna cosa. Així que no hi ha res de què preocupar-se, però si altres clubs criden, agafaré el telefon, clar; és una cosa que sempre es fa."


Memphis Depay, com a casa a Barcelona

Memphis també es vol quedar

També Memphis Depay, un altre dels jugadors que podrien generar ingressos nets -va arribar al Barça a cost zero l'estiu passat-, ha expressat des de la concentració "oranje" la seva voluntat de continuar al club blaugrana. En el seu cas, ho ha fet en declaracions a la cadena NOS: "M'hi sento com a casa, a Barcelona, després d'una sola temporada. Ja tinc ganes de tornar-hi." "Així, t'hi vols quedar?", pregunta l'entrevistador. "Sí", respon Memphis. 

    

 

 

Anar al contingut