Barça

Frenkie de Jong: "Tinc moltes ganes d'entrenar-me amb Messi"

El migcampista holandès confessa que està desitjant entrenar-se al costat del crac argentí del Barça i deixa clar que no pensa canviar la seva manera de ser

Actualitzat

L'encara futbolista de l'Ajax Frenkie de Jong ha confessat aquest dimecres, després que el seu equip es proclamés com a campió de l'Eredivisie holandesa, que està desitjant entrenar-se al costat de Leo Messi la temporada que ve, quan vesteixi la samarreta del Barça.

"Tinc curiositat per veure Messi i per com és entrenar amb ell. Serà fantàstic connectar amb ell i li donaré moltes passades", ha explicat entre rialles a la cadena de televisió Fox Sports.

El futur jugador del Barça és conscient de les expectatives que ha generat el seu fitxatge entre l'afició blaugrana, però ha deixat clar que no pensa canviar la seva manera de ser.

"No canviaré la manera com sóc. No m'importa si seré el centre de totes les mirades a Barcelona. Tinc curiositat per saber com m'adaptaré allà i estic ansiós per aprendre dels millors que m'envolten."

La victòria de l'Ajax davant del De Graafschap a domicili (1-4) li ha servit per proclamar-se com a campió de l'Eredivisie, competició en què De Jong es va estrenar com a jugador professional el 2016.

"Trobaré a faltar l'Eredivisie, m'ho he passat molt bé aquí. Tot ha anat molt ràpid des que vaig entrar al primer equip. No va sobre el nombre de partit que jugues, sinó sobre si estàs preparat per a això."

Anar al contingut