Frenkie De Jong mira l'àrbitre durant el partit contra el Madrid.
Frenkie De Jong, en una imatge del partit contra el Madrid (Foto: EFE)
Barça

Frenkie de Jong és dubte per a les semifinals de Copa

El Barça comunica la lesió del migcampista neerlandès, que no va arribar a viatjar a la concentració de la seva selecció

Redacció Esport3Actualitzat

Les males notícies pel que fa a lesions continuen a Can Barça. L'endemà que se sabés la lesió d'Andreas Christensen, el Barça ha divulgat la lesió de Frenkie de Jong, que ja no va viatjar a la concentració de la selecció neerlandesa per aquest motiu. 

De Jong té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta, segons els serveis mèdics del club, que no han donat pistes sobre l'abast d'aquesta lesió. Segons ha pogut saber TV3, la presència del neerlandès per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant el Reial Madrid, el dimecres 5 d'abril, és força dubtosa a hores d'ara, però dependrà de la recuperació que tingui el jugador. 

La lesió de De Jong ja es va donar a entendre quan el jugador no va viatjar a la concentració de la selecció neerlandesa, que aquest divendres juga contra França. Se suma a la recaiguda de les lesions de Pedri i de Dembélé, i a la de Christensen. El comunicat del Barça arriba quan la selecció "oranje" pateix una plaga de baixes per un virus, que ha obligat cinc jugadors a deixar la concentració. 

 

 

Anar al contingut