Frenkie de Jong jugarà possiblement de migcentre en el lloc del sancionat Sergio Busquets
Barça

Frenkie de Jong, un mes de baixa per una lesió al soli de la cama dreta

El migcampista holandès diu adéu a la Lliga però pot estar a punt per jugar contra el Nàpols a la Champions. És la primera lesió important que té De Jong com a jugador del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha comunicat que Frenkie de Jong té una lesió al soli de la cama dreta. El migcampista holandès estarà, com a mínim, un mes de baixa, amb la qual cosa no podrà disputar cap dels vuit partits de Lliga que li queden el conjunt blaugrana. En canvi, pot arribar a la tornada dels vuitens de final de la Champions, contra el Nàpols, que s'ha de disputar el 7 o el 8 d'agost. De Jong ja va ser baixa divendres a Sevilla, oficialment, per una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta. És la segona lesió post-COVID del Barça, després de la lesió d'Umtiti en un entrenament, també al soli de la cama dreta.

Aquesta és la primera temporada de De Jong amb el Barça, i ha estat un dels jugadors més habituals: ha disputat un total de 38 partits, 27 dels quals en la Lliga. És, de fet, el quart jugador més utilitzat, només superat per Ter Stegen, Griezmann i Piqué, i s'ha quedat a tres minuts de superar els 3.000 minuts.

El primer equip de futbol ha tornat als entrenaments aquest diumenge per preparar el duel contra l'Athletic Club de dimarts al Camp Nou, corresponent a la jornada 31 de la Lliga.

Anar al contingut