Frenkie de Jong durant un partit amb el Barça (Reuters)
Frenkie de Jong durant un partit amb el Barça (Reuters)
Barça

Frenkie de Jong alça la veu després de donar la victòria al Barça

El migcampista ha parlat alt i clar als micròfons de Movistar+: "Em fa pena quan ens mostrem orgullosos de la derrota contra el Madrid; som el Barça i cada derrota ens ha de decebre."

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha aconseguit tres punts d'or de la seva visita a Medizorrotza. Els blaugranes no han estat bé i l'Alabès ha tingut oportunitats per endur-se la victòria. Finalment, però, ha estat el gol de Frenkie de Jong el que ha desequilibrat el duel a favor dels de Xavi. El jugador neerlandès, un cop acabat el partit, ha parlat alt i clar als micròfons de Movistar+.

Un dels aspectes que ha destacat el migcampista és el mal joc de l'equip, sobretot en camp contrari, on ha explicat que estan "precipitats".

"Crec que hem d'estar més fins amb la pilota, especialment quan estem en camp contrari. Així es podran crear espais, però ens precipitem una mica."

Frenkie de Jong també ha recordat la derrota contra el Reial Madrid a la Supercopa d'Espanya. El neerlandès ha fet menció de l'orgull que, per exemple Joan Laporta i el tècnic Xavi Hernández, van mostrar després d'aquell clàssic.

"Em fa una mica de pena que diguem que estem orgullosos quan vam perdre contra el Madrid perquè som el Barça, i quan perds has d'estar sempre decebut."

Per últim, el blaugrana també ha parlat de la seva situació personal. De Jong ha afirmat que no és millor futbolista per marcar un gol, i ha confessat que podria millorar el seu joc.

"Em sento molt bé. Ara, perquè marco un gol la gent pot dir que jugo bé, però no és així. No jugues bé quan marques. Puc millorar molt, però el meu joc tampoc és un desastre. És una mica normal, regular."

Resum de l'Alabès-Barça (0-1) 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut