Pedri podria estar-se unes tres setmanes més de baixa (Reuters)
Barça

Frenada en el procés de recuperació de Pedri

Segons ha avançat el diari "As", el futbolista canari s'ha sotmès aquest dilluns a una ressonància magnètica que ha confirmat que la cicatriu del trencament al quàdriceps de la cama esquerra no acaba de tancar-se bé i podria estar-se tres setmanes més de baixa

La recuperació de Pedro González no està complint els terminis previstos. Segons ha avançat el diari "As", el futbolista canari s'ha sotmès aquest dilluns a una ressonància magnètica que ha confirmat que la cicatriu del trencament al quàdriceps de la cama esquerra no acaba de tancar-se bé.

Tot i que ja ha complert les tres setmanes inicialment calculades per a la recuperació, Pedri no vol forçar la seva reaparició després de notar molèsties en l'últim entrenament previ al clàssic. Segons aquesta mateixa informació, els serveis mèdics del Barça li han recomanat rebaixar les càrregues de treball i anar més a poc a poc en el procés de rehabilitació.

Segons aquestes previsions, Pedri podria estar-se unes tres setmanes més de baixa amb l'objectiu de reaparèixer en el derbi contra l'Espanyol el 20 de novembre, al Camp Nou. El que tenen molt clar al club blaugrana és que no volen córrer cap risc amb el futbolista canari, que es va lesionar durant el partit de Champions contra el Bayern el 14 de setembre i va recaure contra el Benfica.

 

 

Anar al contingut