Barça

Freixa: "Em veig guanyant les eleccions, hem arribat al soci"

El líder de "Fidels al Barça" ha qualificat de dolorós i sorprenent del capítol de les detencions relacionades amb el "Barçagate" i ha dit que la seva candidatura és la més diferencial en tots els aspectes

Redacció Esport3Actualitzat
A sis dies de les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona, el programa ONZE d'Esport3 ha encetat una setmana d'entrevistes amb els tres candidats. El primer ha estat Toni Freixa. La seva entrevista ha coincidit amb el dia que s'han produït les detencions relacionades amb el Barçagate, entre les quals la de Josep Maria Bartomeu.

"Es dolorós i sorprenent que passi la mateixa setmana de les eleccions. És una molt mala notícia. Al soci del Barça això el fa sentir molt trist. És per això que els demano que votin amb consciència si no volen ingerències politiques. Hi ha massa gent que li vol fer mal al Barça. El que hi surt perdent és el club. Crec que aquí hi ha foc amic i amb intenció de perjudicar el club."

A pocs dies dels comicis, Freixa s'ha mostrat molt optimista.

"Em veig guanyant les eleccions. No és un pronòstic, però sí que estic convençut que hem fet molt bona feina de campanya i que hem aconseguit fer arribar el nostre missatge als socis."

Freixa ha reiterat que les propostes de la seva és la més diferencial en tots els àmbits.

"Plantegem bones solucions a tots els àmbits del club. En la direcció de futbol, amb Lluís Carreras al capdavant, golegem les altres candidatures; en l'àmbit econòmic tenim un acord amb un grup inversor per valor de 250 milions d'euros; en el capítol social som els únics que portem dos presidents de penya a la candidatura i, des del punt de vista institucional, som els únics que garantim la independència del club d'interessos polítics, mediàtics o econòmics. Els bons, per exemple, ens acostarien més a la S. A."

El lider de Fidels al Barça ha reiterat que el Barça es pot permetre el fitxatge de dos davanters diferencials, però no ha volgut entrar en els noms.

Mai parlarem de jugadors perquè perjudicarem el club. Quan els tinguem, us convocarem a l'auditori per fer la presentació. El Barça sempre ha pogut comptar amb els millors. El 21-22, si guanyem les eleccions, estarem en disposició de fer un projecte esportiu capaç de guanyar per tots els títols.

Preguntat per les millors virtuts dels seus contrincants, Freixa ha destacat "l'entusiasme de Laporta i la capacitat de treball de Victor Font". També ha dit que, si no guanya les eleccions, "estarà a disposició del club, com sempre"

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut