Futbol

Frank de Boer confia de tornar a guanyar el Barça a Amsterdam

Frank de Boer ha avisat que l'Ajax sortirà a pressionar el Barça i buscarà la sorpresa com ja va fer l'any passat. L'entrenador holandès apostarà una vegada més per tenir la pilota i atacar a gran velocitat

Actualitzat

Frank de Boer ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit de dimecres que enfrontarà l'Ajax contra el Barça. L'holandès ha avisat que intentarà repetir la victòria de l'any passat contra els blaugranes, utilitzant com a armes principals la pressió i la possessió de la pilota. L'entrenador holandès està confiat d'aconseguir un bon resultat contra els blaugranes, i ha dit als seus jugadors que "han de pensar que serà el millor partit de la seva vida".

L'exdefensa blaugrana ha elogiat els grans davanters del Barça, però ha afegit: "sé que els meus jugadors no tenen por de jugar contra Messi, Neymar i Suárez". Preguntat pel passat de Suárez a l'equip d'Amsterdam, De Boer ha tingut aquestes paraules per a l'uruguaià: "Luis Suárez viurà un partit molt emotiu en el seu retorn a la Champions però serà bo per a ell perquè aquest és un estadi seu. Ha demostrat aquí que és un lluitador i un golejador i sempre ha estat molt estimat per l'afició".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut