Francisco Rodríguez, entrenador del Girona FC
GIRONA

Francisco: "Vull un Girona més agosarat amb la pilota"

El tècnic vol guanyar al camp del penúltim, l'Albacete: pas imprescindible per a l'escalada a la taula

Oriol VidalActualitzat

Context optimista abans de visitar el Carlos Belmonte. Al vital triomf contra el Mirandés i el retorn de Stuani, ja s'hi han afegit les recuperacions de Pablo Moreno, que torna a la llista, i d'un Yan Couto que ja ha entrenat al 100%. L'ambició és màxima a les files gironines davant la possibilitat d'enllaçar una bona ratxa (dijous visita Montilivi el Logronyès) i tornar-se a acostar a les places de play-off. Francisco creu que toca fer un salt de qualitat:

El partit de demà és importantíssim. Tenim una mentalitat guanyadora, però sabem que derrotar l'Albacete serà molt complicat. Vull un Girona més agosarat amb la pilota i que sàpiga créixer i competir... i guanyar, a partir d'una bona feina.

Aquesta determinació, queda clar, no implica cap mena de relaxament davant d'uns manxecs amb problemes i que ve del desgast d'haver jugat dijous al Molinón en un partit sota la pluja. Francisco, que vol que els seus no es refiïn dels davanters de l'Alba, com Zozulya o Ortuño, i adverteix dels riscos habituals de la Segona.

En aquesta categoria no hi ha cap rival fàcil. Qualsevol et pot derrotar si tu no estàs bé. Aquí no hi ha cap confiança ni cap relaxació. Hem de competir al màxim i mirar d'endur-nos el partit fent bé les coses.

El tècnic també s'ha mostrat satisfet per la recuperació d'Aday, que avui ja s'ha reintegrat al grup. Els problemes a la infermeria van quedant enrere i la competència per ser a l'onze va en augment.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut