Girona

Francisco veu l'equip il·lusionat de cara al play-off

El tècnic del Girona diu que l'equip està "preparat" tot i portar una llarguíssima temporada a l'esquena

Actualitzat

Des que el play-off té dates, s'ha engegat un compte enrere que ha fet que els jugadors del Girona tinguin, ara sí, un objectiu concret i agendable. Francisco, el tècnic de l'equip, explica en quin estat afronten els jugadors el doble enfrontament contra l'Almeria, després de la temporada més llarga i més estranya de les seves carreres.  

"El més difícil d'aquests dies ha estat la gestió emocional de l'equip. Porten una temporada molt llarga per culpa de la pandèmia. La mateixa incertesa que ens ha afectat a tots a nivell general, però cal sumar-hi que porten 12 mesos competint. Tenen l'objectiu proper, però no han arribat a completar-lo. Gestionar això és el que lògicament més ens ha ocupat."

Tot i aquesta situació anòmala, el tècnic andalús veu molt il·lusionats els jugadors pel repte d'intentar pujar a Primera:

"Estem preparats per al partit i entrenant el que volem de l'equip en aquesta lliga de play-off. Estic molt satisfet perquè veig en la cara dels jugadors la il·lusió d'arribar preparats a la competició. Al darrere també tenim una afició que espera molt de nosaltres i volem estar a la seva alçada. El nostre objectiu és arribar a la final del play-off."

  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut