FUTBOL

Francisco: "Stuani és la nostra bandera, és una molt bona notícia el seu retorn"

Cristhian Stuani podria ser titular contra el Mirandés després de dotze partits de baixa per lesió

Imma Casares FerreiroActualitzat

Després de dues derrotes consecutives i d'haver guanyat un sol partit dels últims set, el Girona rebrà aquest dimarts un Mirandés força solvent a domicili. La gran notícia per al Girona avançada pel seu entrenador, Francisco, és el retorn de Cristhian Stuani:

"En Cristhian és la nostra bandera i els seus companys ho saben; és un dels jugadors més importants de la categoria i li hem d'agrair molt l'esforç que ha fet per recuperar-se."

Stuani torna després de perdre's els últims dotze partits per un problema al genoll. També torna Nahuel Bustos i Franscico ha confirmat que tots dos tindran minuts:

"És fantàstic recuperar Cristhian i Nahuel; jugaran segur però cal veure qui ho farà d'inici; potser ho fan tots dos. És important que en Samu i en Mamadou tinguin competència."

Francisco també s'ha esplaiat sobre la situació de l'equip i la seva personal un cop consolidada la derrota al camp de l'Alcorcón:

"Reconec que el dia de la derrota i l'endemà estava molt fotut però ja he fet el dol; l'he fet jo i l'equip; ara ja estem al màxim i amb moltes ganes de tornar a creure-hi i de recuperar la millor versió contra el Mirandés."

El tècnic andalús ha anat una mica més enllà i ha deixat clar que "ara només pensem a guanyar demà; jo estic bé perquè tinc la confiança de l'equip i del club, i això és molt important".

Sobre el Mirandés, Francisco ha advertit que és un dels equips més en forma de la categoria i que, per tant, "haurem de posar molt de nivell individual per guanyar col·lectivament".

Tornen Stuani i Nahuel Bustos, però Francisco perd Pablo Moreno per lesió i s'uneix als també lesionats Juanpe, Aday i Valery.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut