Francisco, dirigint un entrenament del Girona aquesta temporada
FUTBOL

Francisco: "Firmo jugar pitjor i guanyar; ara es tracta de sumar tres punts"

Superat el malestar contra el col·lectiu arbitral i el VAR que va deixar la derrota contra el Rayo, el Girona afronta una nova final contra el Saragossa en què només els val la victòria per continuar tenint opcions de classificar-se per als play-offs d'ascens

Imma Casares FerreiroActualitzat

La polèmica derrota a Vallecas i el fet que el Rayo perdés contra el Mirandés, han deixat el Girona a sis punts dels play-offs d'ascens. Demà, els blanc-i-vermells reben el Saragossa en una nova final, però ha estat inevitable que a Francisco se li preguntés pel malestar que va deixar el partit del cap de setmana passat:

"Després del partit contra el Rayo vam estar molt fotuts, però amb els entrenaments ha tornat l'optimisme i ara estem conscienciats de jugar contra el Saragossa i de millorar per tenir opcions de guanyar. Ara queden vuit jornades i esperem que si es tornen a equivocar, aquest cop sigui al contrari i que, per un cop, en sortim beneficiats nosaltres."

Pel que fa a les possibilitats de classificar-se per als play-offs d'ascens, el tècnic gironí no dona res per perdut:

"Qualsevol opció de classificar-nos entre els sis primers passa per guanyar demà; faria que tornéssim a estar il·lusionats i faria que passéssim el cap de setmana més tranquils. Demà no m'importaria jugar pitjor i guanyar perquè no hi ha més opció que sumar els tres punts."

Francisco ha reforçat la seva idea amb la màxima que "demà es tracta de marcar un gol més que el contrari i guanyar; és l'únic que vull".

Un contrari, el Saragossa de JIM, que ve de dues victòries consecutives, que fa cinc partits que no perd "i que arribarà a Montilivi en el seu millor moment de la temporada, però nosaltres també estem bé i anirem a buscar la victòria".

Francisco recupera Juanpe, Ramon Terrats i Samu Saiz per rebre el Saragossa demà a partir de les 21.00.

 

Anar al contingut