Francisco serà ambiciós contra l'Espanyol
FUTBOL

Francisco: "Demà serem ambiciosos i valents contra l'Espanyol"

Després d'eliminar el Cadis de la Copa, el Girona demà rebrà el líder, l'Espanyol, amb ganes d'aprofitar la inèrcia positiva i de tornar a guanyar a la Lliga, cosa que no ha passat en els últims quatre partits

Imma Casares FerreiroActualitzat

El Girona demà rebrà el líder, l'Espanyol, amb l'impuls que els va donar la victòria contra el Cadis i amb la necessitat de tornar a guanyar a la Lliga, cosa que no han aconseguit en les últimes quatre jornades. L'entrenador del Girona apunta alt:

"Demà comença la segona volta i no podem deixar de ser valents. Serem ambiciosos i valents alhora i sortirem mentalitzats per guanyar des del minut u fins al final del partit".

Ser valent no significa no saber reconèixer el rival que tens davant. "Ja els vam guanyar a casa seva, però sabem que juguem contra el millor equip de Segona, així ho acrediten els números i el tipus d'entrenador que tenen. Per tant, haurem de donar el millor de nosaltres per intentar guanyar".

Francisco té al cap el partit contra el líder, però ha valorat l'emparellament de Copa contra el Vila-real:

"Estem a vuitens i se'ns planteja una nova oportunitat per continuar a la Copa contra un altre rival de Primera; però això ja arribarà. De moment, pensem en demà."

I pensant en demà, Francisco ha conegut avui les baixes de Ramon Terrats, positiu per Covid, i la d'Antonio Luna, que ha recaigut de la seva lesió al quàdriceps de la cama esquerra.

 

 

Anar al contingut