Francesco Bagnaia en una imatge recent (Reuters)
Motor

Francesco Bagnaia serà pilot oficial de Ducati en el lloc d'Andrea Dovizioso

L'equip Ducati ja ha anunciat el substitut del subcampió del món per a la pròxima temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Ducati ha aclarit per fi qui serà el substitut d'Andrea Dovizioso a l'equip oficial de MotoGP. Com la majoria de travesses apuntaven, el company de Jack Miller la pròxima temporada serà Francesco "Pecco" Bagnaia, de 23 anys, que aquesta temporada condueix una Ducati amb l'equip Pramac Racing fent equip, curiosament, amb el pilot australià.

La lluita per la successió de Dovizioso va esclatar en el Gran Premi d'Àustria de l'agost passat, quan Ducati va comunicar que no renovava el contracte del vigent subcampió del món. A més de Bagnaia, l'altre gran candidat era Johan Zarco, i fins i tot Jorge Lorenzo s'havia ofert a tornar a la competició.

Bagnaia, campió del món de Moto2 l'any 2018, va pujar per primera vegada al podi de MotoGP en el passat Gran Premi de San Marino, quan va acabar segon. En la cursa següent, el  Gran Premi de l'Emília-Romanya, anava líder quan va caure, cosa que va facilitar el triomf a Maverick Viñales.

 

Jorge Martín, a MotoGP amb Pramac

L'equip Pramac Racing haurà de refer completament la seva composició després de la promoció de Miller i Bagnaia, però ja ha anunciat els seus substituts: seran el madrileny Jorge Martín, campió de Moto3 l'any 2018, i el francès Johann Zarco, doble campió del món a Moto2 els anys 2015 i 2016, que actualment és a l'equip Esponsorama Racing.

Jorge Martín farà el salt a MotoGP amb l'equip Pramac Racing (EFE)

 

 

Anar al contingut