Tenis

Francesca Schiavone, guanyadora del Roland Garros i 12a del món, serà al Barcelona Ladies Open

Francesca Schiavone, guanyadora del Roland Garros i dotzena del món, serà al Barcelona Ladies Open, ja que l'organització li ha concedit una "wild card". Del 7 al 15 d'abril Barcelona es convertirà en capital del tenis femení amb la celebració del Barcelona Ladies Open, torneig de la WTA que comptarà amb la participació de jugadores Top-20 en el rànquing mundial. El canal Esport3 en transmetrà els partits a partir de la setmana que ve.

Actualitzat
La tenista italiana, que va guanyar Roland Garros el 2010 i en va ser finalista l'any passat, ha triat el torneig barceloní per a la seva posada a punt de cara al Grand Slam de terra batuda. Competirà en el Centre Municipal Tennis Vall D'Hebron amb altres rivals del Top-20 com Pennetta i Goerges, entre altres. Schiavone, vencedora del torneig barceloní en el 2010, és una de les millors especialistes en terra batuda i va arribar a ser 4a del món en el 2011

Altres noms propis que no faltaran a la cita del Barcelona Ladies Open són la italiana Roberta Vinci, la txeca Petra Cetkovska, la sèrbia nacionalizada australiana Jelena Dokic, la romanesa Sorana Cirstea, la francesa Virginie Razzano i les espanyoles María José Martínez, Carla Suárez, a més de Garbiñe Muguruza, que afronta la cita en un gran moment de forma després d'arribar als vuitens de final en el Màsters Sèries de Miami.
Anar al contingut