Els jugadors de França celebren un dels gols que han marcat a Andorra

França s'imposa a Andorra sense despentinar-se (0-4)

Mbappé, Ben Yedder, Thauvin i Zouma han estat els golejadors del conjunt francès

Xavi LemusActualitzat

La selecció francesa, amb Lenglet de titular i Umtiti a la banqueta, ha fet bons els pronòstics i s'ha endut la victòria en la visita a Andorra. El partit ha estat un monòleg francès: els de Didier Deschamps han dominat absolutament tot el partit mentre els andorrans ordenats en defensa intentaven frenar els atacs. Una resistència que ha durat ben poc, ja que en el minut 11 un contracop conduït per Mbappé ha acabat en el primer gol per als francesos. La victòria ha quedat ben encaminada per als visitants abans del descans, gràcies a un xut dins de l'àrea de Ben Yedder i una rematada acrobàtica de Thauvin. El 0-3 donava per sentenciat el duel.

En el segon temps, la dinàmica de joc ha estat la mateixa, amb la diferència que els davanters francesos han estat menys encertats, sobretot Griezmann, amb poc protagonisme. De fet, el quart i últim gol del partit l'ha fet un defensa en el llançament d'un córner: ha estat Zouma qui ha fet entrar la pilota a la porteria de Josep Gomes. Amb el marcador resolt i a falta de cinc minuts, el seleccionador andorrà, Koldo Álvarez, ha fet sortir al terreny de joc Juli Sánchez per acomiadar-se com a jugador internacional després de 23 anys vestint els colors de la selecció andorrana. Amb aquest triomf, França continua encapçalant la lligueta del grup H de classificació per a l'Eurocopa amb 9 punts, un grup que tanca el combinat andorrà.