Mundial

França expulsa Anelka del Mundial de Sud-àfrica pels insults a Raymond Domenech

La selecció francesa viu immersa en una crisi preocupant. Al límit de l'eliminació al Mundial, aquest dissabte la federació s'ha vist obligada a expulsar Nicolas Anelka de la concentració de Sud-àfrica pels insults que hauria dedicat a l'entrenador "bleu" Raymond Domenech durant el descans del França-Mèxic de dijous passat. El diari "L'Equipe" ha fet pública la polèmica i en l'entrenament d'aquest dissabte el davanter del Chelsea ja no ha aparegut. Davant els rumors i les especulacions, la federació ha confirmat l'expulsió definitiva del jugador.

Actualitzat
Raymond Domenech lamentarà haver confiat en Nicolas Anelka i no pas en altres davanters com, per exemple, Karim Benzema. I és que el davanter del Chelsea s'ha convertit en el cap de turc del trist i lamentable Mundial que, de moment, està protagonitzant la selecció "bleu". 

Perquè la derrota amb Mèxic per 2-0 no només ha deixat els francesos al límit de l'eliminació sinó que ha provocat que sortissin a la llum un seguit d'escàndols que desacrediten el conjunt gal. Però més enllà de les males relacions i els enfrontaments entre diversos jugadors i la mala relació entre l'entrenador i alguns dels seus seleccionats, el detonant de la crisi han estat els insults que va dedicar Anelka a Domenech durant el descans del partit amb Mèxic. 

Una filtració -que està sent investigada per la federació- al diari "L'Equipe" ha airejat aquest enfrontament i ha motivat que, aquest dissabte, Anelka fos expulsat de la concentració. El jugador no ha participat en l'entrenament matinal i ha estat la mateixa federació "bleu" qui ha confirmat la notícia davant les especulacions de la premsa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut