Griezmann supera Cillessen en el primer gol de França (Foto: Reuters)

França complica la classificació d'Holanda per al Mundial i Cristiano Ronaldo fa un hat-trick amb Portugal

Els francesos han golejat els holandesos. Portugal, tot i el triomf, és manté segona del seu grup darrere una infal·lible Suïssa. Bèlgica, per la seva banda, té a tocar la classificació per al Mundial

França ha derrotat de forma contundent Holanda (4-0) en la setena jornada de la fase de classificació pel Mundial de Rússia 2018, en un partit corresponent al grup A. Antoine Griezmann ha fet l'1 a 0 en el minut 13, Thomas Lemar els dos següents en els minuts 73 i 81 i ja en el temps de descompte Kylian Mbappé, que havia entrat en el minut 75, ha tancat el marcador. Els blaugranes Samuel Umtiti, per França, i Jasper Cillessen, per Holanda, han jugat els 90 minuts.

Aquest resultat i la derrota de la segona, Suècia, a Bulgària (3-2), deixen els de Didier Deschamps com a líders en solitari amb 16 punts i 3 d'avantatge respecte als suecs. Bulgària és tercera, amb 12 punts, i Holanda, quarta, amb 10, veu com se li compliquen les opcions de classificar-se per al Mundial. En l'altre partit del grup, Luxemburg ha guanyat Bielorússia (1-0).

En el Grup B, la líder invicta Suïssa ha guanyat 3 a 0 Andorra, mentre que la segona, Portugal, es manté a tres punts dels helvètics gràcies al seu triomf sobre les Illes Feroe per 5 a 1. El davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha firmat un hat-trick. En el tercer partit d'aquest grup, la tercera Hongria (10 punts) ha superat Letònia per 3 a 1.

La golejada de la jornada s'ha vist en el grup H, on la primera, Bèlgica, ha derrotat Gibraltar per 9 a 0 amb hat-tricks de Meunier i Lukaku. Els belgues, que sumen 19 punts, han vist augmentar el seu marge respecte a Grècia, que es queda amb 13 punts després del seu empat a 0 contra Estònia. En l'últim partit del grup, Xipre ha guanyar 3 a 2 Bòsnia i Hercegovina.