Fran Mérida ja no vestirà la samarreta de l'Espanyol la propera temporada (@RCDEspanyol)
ESPANYOL

Fran Mérida s'acomiada de l'Espanyol, després de dues temporades

El jugador català acaba contracte amb el club blanc-i-blau, on va arribar quan l'entitat s'estava recuperant del descens a Segona Divisió, l'any 2020

Redacció Esport3Actualitzat

Era pràcticament un fet. Fran Mérida no continuarà a l'Espanyol la temporada que ve. El migcampista català, que arribava ara fa dues temporades a Cornellà-el Prat procedent de l'Osasuna, tanca etapa al club blanc-i-blau. Així ho ha anunciat aquest divendres al matí l'entitat dirigida per Chen Yansheng, que fa referència al ja exjugador com "un exemple al vestidor i un dels líders de l'equip durant aquestes dues temporades, tant dins com fora del terreny de joc".

Mérida va arribar a l'Espanyol quan l'equip encara estava digerint el descens, després de 26 anys a la màxima categoria. De fet, va ser el primer fitxatge per al curs 20/21 del club blanc-i-blau, després de perdre la categoria. Ara, la seva marxa se suma a la d'Óscar Melendo, que ha optat per un canvi d'aires.

Fran Mérida acumula, actualment, gairebé 70 partits a Primera Divisió i una mica menys de 3.000 minuts jugats a la màxima categoria del futbol espanyol. A Segona Divisió, el català suma 174 partits i més d'11.500 minuts sobre el terreny de joc. Ara caldrà veure quin és el seu destí, després de sortir de l'RCDE Stadium.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut