Espanyol

Fran Mérida: "No ens podem relaxar ni un segon"

El migcampista de l'Espanyol assegura que la temporada és molt llarga i exigent, però diu que veu l'equip molt concentrat i mentalitzat per assolir el repte de l'ascens

El migcampista de l'Espanyol Fran Mérida ha assegurat aquest dijous després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que el vestidor és conscient que no pot relaxar-se "ni un segon", malgrat que molts, des de fora, vegin l'equip blanc-i-blau com a favorit a l'ascens. En aquest sentit, el futbolista català s'ha mostrat prudent.

"Sabem que se'ns pot posar aquesta etiqueta, però l'important és que dins tinguem clar que no és un camí fàcil. Estem davant d'una categoria llarga i exigent, però veig l'equip endollat i mentalitzat per al repte", ha explicat en declaracions als mitjans del club.

Fran Mérida se centra ara en el partit d'aquest diumenge contra el Mallorca i ha avisat que serà un partit "dur" en què l'equip haurà de "lluitar".

"És un rival que estava a Primera i que compta amb un gran bloc i bons jugadors", ha analitzat. 

En el pla personal, el migcampista català, fitxatge d'aquest estiu, ha confessat que se sent molt còmode en el grup dirigit per Vicente Moreno.

"Des dels primers dies he encaixat força bé i m'he trobat un grup obert. Tots m'han rebut amb afecte i m'han ajudat a estar còmode", ha comentat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut