Així han quedat els aparellaments de semifinals de la Copa Asobal. (Foto: @FCBhandbol)
Handbol

Fraikin Granollers-Naturhouse la Rioja i Barça-Osca, semifinals de la Copa Asobal al Palau Blaugrana

La final de la Copa Asobal d'handbol, que es disputarà al Palau Blaugrana el 21 i 22 de desembre, podria ser catalana. Després del sorteig que s'ha celebrat aquest dijous, el Fraikin Granollers s'enfrontarà al Naturhouse la Rioja en la primera semifinal i el Barça tindrà com a rival l'Osca en la segona. Els dos partits de semifinals i la final els oferirà en directe el canal Esport3 i esport3.cat.

Actualitzat

La final de la Copa Asobal d'handbol, que es disputarà al Palau Blaugrana el 21 i 22 de desembre, podria enfrontar dos equips catalana. Després del sorteig que s'ha celebrat aquest dijous al mateix escenari que acollirà la competició, el Fraikin Granollers ha quedat emparellat al Naturhouse La Rioja en la primera semifinal i el Barça tindrà com a rival l'Osca en la segona. Els dos partits de semifinals i la final els oferirà en directe el canal Esport3 i esport3.cat.

El Barça defensa títol i és el clar favorit per reeditar-lo per la seva condició d'equip amfitrió i líder invicte de la Lliga. Els blaugrana han disputat 21 de les 23 edicions d'aquesta competició amb 14 finals i 8 títols. El Fraikin Granollers, per la seva banda, hi participarà 20 anys després, per segona vegada. Els vallesan tenen un títol, guanyat la temporada 1993-94.

 

Anar al contingut