Marc Cañellas
Marc Cañellas, en un partit recent (Xavier Solanas/BM Granollers)
Handbol

Fraikin Granollers i Kadetten s'enfronten al Ciutat de Granollers, per Esport3

Els de Carlos Viver afronten el duel (21.00, Esport3) amb la intenció de guanyar la dotzena edició consecutiva del torneig de casa

Marc BéjarActualitzat

Aquest divendres (21.00, Esport3) es disputa el 28è Torneig Ciutat de Granollers a la capital vallesana. El partit enfrontarà el Fraikin Granollers amb un dels habituals de la Champions, el Kadetten, que aquest any ha quedat enquadrat al grup del Barça Lassa en la màxima competició europea.

Serà un duel atractiu per al conjunt granollerí, que buscarà el dotzè triomf consecutiu en aquesta competició de casa, en el que seria la 23a victòria en 28 edicions disputades. Tot i la motivació de jugar davant els seus aficionats i contra un rival suís que ha guanyat les darreres quatre lligues del seu país, el tècnic Carlos Viver ha explicat que buscarà també donar minuts als menys habituals.

Els vallesans arriben amb les absències de Jorge Silva, Vladan Loncar i Adrià Figueras, que es troben en compromisos internacionals. Tampoc hi serà Àlvaro Ferrer, amb una sobrecàrrega muscular.

Anar al contingut