Victòria de Dennis Foggia en Moto3
Victòria de Dennis Foggia en Moto3
Motociclisme

Foggia salva el primer match-ball en Moto3

Denis Foggia guanya el GP d'Emília-Romanya i evita que Pedro Acosta, que ha acabat tercer, es proclami campió del món de Moto3

Esport3Actualitzat

Pedro Acosta tenia avui la primera bola de Mundial a Misano però el campionat haurà d'esperar. El murcià ho tenia tot a favor per deixar ben encarat el títol, però adjudicar-se'l a Itàlia no era fàcil: necessitava guanyar i que Dennis Foggia acabés dotzè o pitjor.

El hàndicap que arrossegava l'italià és que ha arrencat catorzè, i Acosta ho ha fet des de la cinquena posició. Però en el grup capdavanter que han format bona part de la cursa amb Antonelli, Guevara, Masià, Acosta i Nepa no hi ha hagut entesa i això ho ha aprofitat Dennis Foggia per anar remuntant posicions a poc a poc fins a arribar a contactar amb el grup capdavanter. Foggia, crescut, no en tenia prou i després de col·locar-se líder ha continuat tirant amb força. Només Masià ha pogut resistir el ritme del pilot de Leopard i al darrere Acosta tenia alguns dubtes davant l'exhibició de Foggia a casa seva.

Jaume Masià ha resistit fins a l'últim gir darrere Foggia, però a l'hora de la veritat no ha tingut opció d'inquietar l'italià. Cinquena victòria de la temporada, doncs, per a Dennis Foggia –les mateixes que Acosta- i retallada de punts al campionat respecte al murcià. Tot i això, les coses li podrien haver anat molt pitjor a Acosta, que finalment ha resistit amb una valuosíssima tercera posició. El de KTM li ha guanyat la partida a l'última volta a Darryn Binder –pilot de MotoGP la temporada que ve- i a Stefano Nepa.

 

A falta de dues curses, Pedro Acosta té ara 21 punts de marge respecte a Dennis Foggia. Si aconsegueix la victòria d'aquí dues setmanes a l'Algarve, serà matemàticament campió.

 

Anar al contingut