Floyd Mayweather Jr. en una imatge d'arxiu
Boxa

Floyd Mayweather Jr pagarà el funeral de George Floyd

Minneapolis, Carolina del Nord i Houston seran els escenaris on s'acomiadarà el ciutadà afroamericà mort per un policia blanc

Actualitzat

L'exboxejador Floyd Mayweather Jr, que va ser campió del món imbatut, pagarà les despeses dels serveis funeraris de George Floyd, l'afroamericà que va morir, dilluns passat, ofegat pel genoll al coll del policia blanc que l'havia arrestat, Derek Chauvin. L'agent -que ha estat acomiadat i acusat d'ssassinat en tercer grau i homicidi involuntari en segon grau- li va mantenir el genoll al coll durant vuit minuts, tot i que Floyd deia que no podia respirar.

No és el primer cop que Mayweather fa una acció d'aquesta mena. El 2011 va pagar el funeral de l'exboxejador hispà Genaro Hernández, que va morir de càncer als 45 anys i contra qui havia guanyat el seu primer títol mundial el 1998. Sempre van ser bons amics.

 

La mort de George Floyd ha aixecat protestes multitudinàries durant els últims dies per tot el territori dels Estats Units. Es faran funerals-homenatge en tres ciutats. Dijous, a la mateixa Minneapolis. Després, el cos de Floyd, que tenia 46 anys, serà traslladat, dissabte, a Carolina del Nord, on havia nascut. Finalment, el dimarts 9 de juny rebrà sepultura a Houston, ciutat on va créixer i on va viure fins que es va mudar a Minneapolis.

 

 

Anar al contingut