Floyd Landis patrocinarà un equip de tercera categoria ciclista
Ciclisme

Floyd Landis anuncia el seu retorn al món del ciclisme

L'exciclista professional serà el patrocinador d'un equip de tercera categoria a través de la seva empresa de venda legal de cànnabis

Actualitzat

Floyd Landis va arribar al cim del món del ciclisme guanyant el Tour de França l'any 2006, però posteriorment va ser sancionat per dopatge i la victòria va acabar en mans de l'espanyol Óscar Pereiro. La sanció, que li va arribar als 31 anys, pràcticament va significar el final de la seva carrera i el seu retorn l'any 2010 va passar pràcticament desapercebut.

L'americà ha anunciat ara que la temporada 2019 serà la del seu retorn al món del ciclisme, aquesta vegada des dels despatxos. L'empresa de venda legal de cànnabis Floyd's of Leadville, creada i dirigida per Landis, es convertirà en el patrocinador principal de l'actual equip Silber Pro Cycling, de categoria Continental.

Des de la seva retirada forçada del món del ciclisme, Floyd Landis ha reconegut haver patit dolors crònics i depressió i assegura haver trobat en el cannabidiol la solució a part dels seus problemes. D'aquí va sorgir la creació de l'empresa Floyd's of Leadville, que ara tornarà col·locar Landis en l'esport que el va portar a la fama.

Anar al contingut