Florin Raducioiu, celebrant un gol amb la selecció romanesa
Futbol internacional

Florin Raducioiu insinua que Romania es va deixar guanyar contra la selecció espanyola a l'Eurocopa del 1996

L'exjugador romanès de l'Espanyol no descarta la versió del búlgar Georgiev sobre una defensa passiva de Romania en el gol de la victòria espanyola, marcat per Guillermo Amor

Redacció Esport3Actualitzat

L'exjugador de l'Espanyol Florin Raducioiu ha insinuat que la selecció romanesa s'hauria deixat guanyar contra Espanya en el partit que la "roja" va guanyar (1-2) a l'Eurocopa del 1996 a Anglaterra.

"Em va semblar que la nostra defensa estava completament desorientada i no sabia a qui marcar, era un cas", ha assegurat Raducioiu en una entrevista a una televisió local.

L'ex de l'Espanyol no descarta la versió del búlgar Ivo Georgiev sobre una defensa passiva de Romania en el gol de la victòria espanyola, marcat per Guillermo Amor. Romania ja estava eliminada i la victòria espanyola va deixar fora Bulgària.

"Un dels nostres problemes va ser que Romania va anar de la mà amb Espanya, això us ho dic segur. Van deixar marcar als espanyols, aquesta és la veritat. "Mireu el que van fer els defenses de Romania en el partit contra Espanya en els últims minuts, no tenien cap oportunitat i els van deixar marcar", havia declarat Georgiev al portal esportiu búlgar Sportal.bg.

Raducioiu, que va sortir a l'onze titular de Romania, ha donat credibilitat a la denúncia de Georgiev. Una teoria desmentida per un altre membre de la selecció romanesa, Ilie Dumitrescu.

"No crec en aquesta hipòtesi. Tots pensaven a marxar de vacances."

 

Anar al contingut