Cristiano i Florentino, somrients en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Florentino Pérez: "No té cap sentit que Cristiano torni al Madrid"

El president del Reial Madrid descarta la tornada del crac portuguès i, alhora, aposta per la continuïtat de Messi al Barça. No veu tan clara, en canvi, la renovació de Sergio Ramos: "Estem en una situació molt dolenta i hem de ser realistes"

Redacció Esport3Actualitzat

Florentino Pérez mai ha amagat la seva admiració per Cristiano Ronaldo. Amb el portuguès a l'equip, el Madrid va tornar a regnar a Europa. Va marcar una època. Però, per al president blanc, és una etapa tancada. Així ho va desvelar en l'entrevista a "El Chiringuito de Jugones".

"No té cap sentit. Jo me l'estimo molt i ens ha donat moltíssim, però no té cap sentit que torni al Madrid."

Per a Florentino Pérez, el Madrid necessita un canvi. "Per recuperar la il·lusió", va dir. Qüestionat per Kylian Mbappé, va tirar pilotes fora i tampoc va garantir cap fitxatge galàctic per a la pròxima temporada.

"Faré tot el possible perquè el Madrid no perdi el lloc que li correspon. Ara bé, havíem d'ingressar 900 milions, i al final en seran 600. Però el Madrid també estava en fallida quan vaig arribar l'any 2000."

Sí que es va mullar per Messi. Florentino Pérez aposta per la continuïtat de l'argentí al Barça. No veu tan fàcil, en canvi, la renovació del capità del Reial Madrid, Sergio Ramos.

"Estem en una situació molt dolenta. Ningú no posa els diners. Hem de ser realistes. Tenim tota la vida per arreglar-ho, però ara mateix estem molt malament. De moment veurem com arreglem el tancament d'aquesta temporada."

El president blanc, en canvi, va tancar la porta de sortida a Vinícius. El considera cabdal per al seu projecte de futur. "No es ven ni es toca", va advertir.

 

 

Anar al contingut