Futbol

La Superlliga anuncia una "reformulació del projecte"

En un comunicat abans d'admetre la derrota, prefereixen aturar el projecte i reformular-lo

Redacció Esport3Actualitzat

La renúncia -ahir- dels clubs anglesos, el Big Six, ha provocat una reacció en cadena. Aquest migdia, l'Atlètic de Madrid i l'Inter de Milà també s'han fet enrere i han sortit del grup... Per tant, dels 12 clubs fundadors, només queden a bord Barça, Madrid i -amb certes reticències- Milan i Juventus. La Superlliga de Florentino agonitza..., però abans d'admetre la derrota, prefereixen aturar el projecte i reformular-lo.

Els organitzadors de la Superlliga van mantenir una reunió telemàtica de matinada per analizar la situació i va emetre un comunicat per expressar la continuïtat del projecte "perquè el sistema actual no funciona", En aquest comunicat s'explica l'abandonament per par dels equips anglesos per les "pressions rebudes" per part de la UEFA i anuncia una reformulació del projecte: 

"Donades les circumstancies actuals reconsiderarem les passes més apropiades per reconfigurar el projecte, tenint sempre en ment el nostre objectiu d'oferir als aficionats la millor experiència possible al mateix temps que potenciem els pagaments solidaris per a tota la comunitat futbolística".  

Unes hores abans, en una entrevista a "L'Équipe", Florentino Pérez, president del Reial Madrid i de la Superlliga europea,preguntat per si el preocupava el possible abandonament dels clubs anglesos es mostrava contundent:

"No em preocupa que ningú abandoni la Superlliga. La situació al futbol actual és tan greu, que tots estan d'acord a dur a terme aquest projecte i buscar una solució. Ningú ha sigut pressionat per formar-ne part."

Florentino Pérez Suplement Carlin
Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu

El màxim dirigent del club blanc també es mostra convençut que altres entitats, com el PSG o el Bayern de Munic, s'acabaran integrant en aquest projecte.

"Necessitem convidar el PSG i el Bayern en el moment adequat, ara mateix hi ha molta pressió sobre ells. Estic segur que al final s'uniran a nosaltres, però encara no hem parlat amb ells."

 

ARXIVAT A:
Superlliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut