Futbol

Florentino Pérez fa costat a Valdano i treu importància a la crisi entre l'argentí i Mourinho

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha donat suport a Jorge Valdano, el director general del club, en expressar que és l'argentí qui "millor representa la imatge del club". Aquestes declaracions arriben en el context de la polèmica oberta entre Valdano i l'entrenador de l'equip blanc, José Mourinho, que diumenge després del partit davant el Sevilla es va queixar que el club sempre el deixa sol quan cal protestar pels arbitratges contraris als interessos madridistes. "Tenim per costum no parlar dels àrbitres. El que havíem de dir ja ho ha dit Jorge Valdano, que és el nostre portaveu", ha expressat el màxim mandatari del Madrid, probablement sense tenir en compte el full amb tretze "errors greus" de l'àrbitre elaborat pel club, que va demanar a Mourinho que el fes públic.

Actualitzat
"El que va passar l'altre dia [diumenge] és accidental, no se li ha de donar més importància. El Reial Madrid és una institució molt sòlida i forta i petits incidents com aquests no han de perjudicar la nostra imatge", ha expressat el president madridista, per traure importància a l'afer i alhora estirar les orelles als implicats.

Karanka dóna la cara per Mourinho

Segurament per evitar que la polèmica vagi a més i es comenci a parlar d'una crisi interna seriosa, l'entrenador José Mourinho no ha donat la cara avui davant la premsa, a diferència del que és habitual en els dies previs als partits. És la primera vegada que Mourinho falla a una cita davant la premsa sense estar sancionat. En el seu lloc ha comparegut amb els mitjans el seu segon, Aitor Karanka, que ha volgut donar en tot moment una sensació de normalitat expressant que el tècnic portuguès "no té cap problema personal amb ningú del club". "Cadascú té el seu punt de vista i en algunes coses estan d'acord i d'altres no, com a tot arreu", ha indicat.

Ronaldo és dubte

Amb tot, dimecres el Madrid s'enfronta amb el Llevant a l'anada de vuitens de la Copa del Rei. Per a aquest partit, Mourinho no sap si podrà comptar amb Cristiano Ronaldo, que ha estat convocat, tot i que té una amigdalitis i no ha pogut completar l'últim entrenament. Els que segur que no hi seran són Sergio Ramos, Álvaro Arbeloa i Sami Khedira, a més de les baixes ja conegudes de Dudek, Canales, Gago, Kaká i Higuaín.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut