Futbol

Florentino Pérez: "El Reial Madrid no va incórrer en alineació indeguda amb Txérixev"

Aquesta tarda el jutge únic de Competició prendrà una decisió sobre la impugnació del Cadis al partit de Copa contra el Madrid. Els blancs diuen que no han incorregut en alineació indeguda perquè la sanció a Txérixev no se li va comunicar personalment al jugador. El president del club blanc, Florentino Pérez, no hi veu sanció possible

David CarballoActualitzat

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va comparèixer aquest dijous en roda de premsa per afirmar que el club blanc no va incórrer en alineació indeguda amb Denís Txérixev a la Copa del Rei contra el Cadis en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei al Ramón de Carranza.

"La sanció d'un partit per acumulació de tres grogues mentre era jugador del Vila-real no és efectiva perquè ningú la va notificar. Per tant, considerem que no vam incórrer en alineació indeguda amb Txérixev", explica el màxim dirigent madridista.

Florentino Pérez va deixar ben clar que els serveis jurídics del club els han notificat que no van cometre cap il·legalitat i afirma que presentaran recurs al Tribunal Administratiu de l'Esport. "Al TAD hi anirem segur. Si haguéssim perdut la notificació ho reconeixeríem i prendríem mesures. Però no ens han comunicat res", ha insistit.

El president blanc també va defensar la gestió dels treballadors del club i està convençut que ningú va actuar de forma negligent en aquest cas. "Crec que no hi ha ningú del club que hagi actuat negligentment. Ho hem analitzat en junta i ho hem parlat amb els serveis jurídics. Tenim l'esperança que solucionarem aquesta situació. Que no es preocupi, el soci. Sempre fem el millor per al millor club."

"Ha sigut una fatalitat i nosaltres considerem que no en tenim la culpa. Per una incorrecta comunicació de la sanció ara tenim aquest embolic", va concloure Florentino Pérez.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut