Florentino en l'Assemblea del club (EFE)
Futbol

Florentino Pérez: "El Madrid no jugarà als Estats Units. Ens neguem rotundament a anar-hi"

El president del Reial Madrid ha estat molt contundent i ha assegurat que el seu equip no jugarà als Estats Units

Actualitzat

El partit Girona-Barça que s'havia de disputar a Miami l'any que ve ha estat el focus d'atenció de les últimes setmanes. Aquest diumenge també n'ha volgut parlar el president del Reial Madrid en l'assamblea del club. Florentino Pérez ho té clar, i ha estat molt rotund quan ha afirmat que: 

"El Madrid no jugarà als Estats Units. Això no respon ni als interessos dels clubs ni dels aficionats. Ens neguem rotundament a anar-hi"

Els compromissaris del Reial Madrid han donat suport als comptes de la temporada 2017-2018, que sumen uns ingressos de 750.900.000 d'euros i mantenen al club sense endeutament. També han donat suport al pressupost de l'actual temporada, que preveu 752 milions d'euros d'ingressos.

Abans de la votació a l'Assemblea Ordinària del club, el seu president, Florentino Pérez, ha destacat "la fortalesa econòmica amb xifres rècord en la història" de l'equip, "que competeix amb els seus propis recursos davant d'altres clubs que estan en mans de fortunes milionàries d'altres països".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut