Futbol

Florentino Pérez: "Casillas va prendre la decisió de marxar"

El president del R. Madrid ha explicat durant l'assemblea que el mateix jugador va demanar que el club l'ajudés a sortir un cop va tenir l'oferta del Porto

Actualitzat

Abans de començar la quarta jornada de Lliga, el R. Madrid ha fet avui l'Assemblea general ordinària de socis, que ha presidit Florentino Pérez. El president del club blanc, que ha fet un llarg discurs, ha volgut aclarir el cas Casillas i la seva sortida del club.

"He de fer un esment especial a Iker Casillas", ha començat. "Ell i només ell va prendre la decisió de marxar del R. Madrid després de rebre l'oferta del Porto. Casillas ens va demanar que l'ajudéssim a acceptar-la. S'ho mereix", ha explicat. Florentino ha lloat el jugador, que "ha estat el millor porter de la història del club i del futbol espanyol, ha fet que la nostra llegenda sigui més gran i el seu exemple marca el camí als que somien a formar part d'aquest equip".

Florentino també s'ha mostrat en desacord pels xiulets que es van sentir al camp dirigits al porter durant els últims partits que va jugar amb el R. Madrid i que es van estendre a altres jugadors de l'equip: "Aquest altíssim nivell d'exigència ens fa perdre la visió de la realitat."

Tot i això, el president està convençut que el club ha de ser exigent, però "quan els aficionats mostren el seu desacord amb alguns jugadors de l'estadi, estem debilitant la nostra imatge i al nostre equip davant dels rivals. Anar al Bernabéu és fer costat sense condicions, és madridisme i ha de ser irrenunciable".

Comptes aprovats

Els socis del R. Madrid ha aprovat els comptes de la temporada passada, 2014-15, amb 833 vots a favor, 13 en contra i 23 abstencions. El club ha ingressat 660,6 milions d'euros, un 9,4% més que la temporada anterior i ha ingressat per a la propera campanya un total de 581,6 milions d'euros.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut