Reina d'esquenes a porteria
Reina no ha volgut mirar el segon penal
Futbol

Final inèdit i d'escàndol: 2 penals en el temps afegit condemnen el Girona

Redacció Esport3Actualitzat

L'autocar del Girona ja estava preparat per endur-se un punt de la Ceràmica cap a casa. Però el temps afegit ha estat mortal.

En el minut 92 ha arribat el primer penal, comès per Oriol Romeu per una falta dins l'àrea sobre Pau Torres. Gerard Moreno ha estat l'encarregat de picar el penal, però Paulo Gazzaniga l'ha aturat.

Arran d'aquesta falta màxima, l'àrbitre ha donat dos minuts més de temps afegit (que ja eren 6). I en l'últim minut, just abans d'acabar, nou penal assenyalat per Del Cerro Grande. Aquest cop un penal duríssim, per una estirada de samarreta a dins l'àrea de Juanpe. Malauradament per al Girona, aquest cop Daniel Parejo no ha fallat i ha aconseguit l'1 a 0 in extremis.
 

El cru destí ha fet que el Girona hagi deixat escapar els tres punts, això sí, d'un dels camps més complicats.

Míchel no esclata

A la sala de premsa, Míchel ha contingut el nivell de crítica, tot i mostrar el seu desacord amb les decisions arbitrals:

"Tothom ens diu que no són penals. No és que ho diguin els jugadors, crec que ho ha vist tothom, i estem rebent missatges en aquest sentit. I crec que la segona groga a Santi Bueno i el penal em semblen una acció de joc normal. No em sembla que hi hagi res. I a més, és fora de l'àrea. La sensació no és positiva."

 

Míchel ha reconegut que el Vila-real havia estat superior en el joc, però que el Girona mereixia marxar amb un punt per la feina feta pels seus homes. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut