Handbol

Final four d'handbol, final de trajecte per a Raúl Entrerríos i Cédric Sorhaindo

Entrerríos es retira a finals de temporada i Sorhaindo marxa a Romania per jugar a les ordres de Xavi Pascual

Mireia Vicente DiezActualitzat

Van arribar junts al Barça fa 11 temporades. I són, fins i tot, companys d'habitació en els desplaçaments.

Cédric Sorhaindo, jugador del Barça:

"Jo vaig arribar primer al club, per deu minuts. Així que soc el més veterà."

Raúl Entrerríos, jugador del Barça:

"Hem tingut el privilegi d'arribar en aquest mateix moment i de continuar fins avui. És un viatge molt bonic i esperem que tingui el millor final de tots."

I el destí ha volgut que en aquest final de trajecte se'ls creui Alberto Entrerríos. L'entrenador del Nantes, rival en semifinals, és exjugador blaugrana i germà de Raúl. De fet, l'equip francès està ple d'exblaugranes: Valero Rivera Folch, David Balaguer, Edu Gurbindo, Adrià Figueras i Kiril Lazarov.

Entrerríos i Sorhaindo han aixecat, de moment, cinc trofeus aquesta temporada (@fcbarcelona)

Aquesta final four serà el punt final a les passades impossibles d'Entrerríos i als gols de fantasia i els balls de celebració de Sorhaindo, Tchouffi per als amics. El pivot francès jugarà al Dinamo de Bucarest a les ordres de Xavi Pascual la pròxima temporada. Raúl Entrerríos es retira, però seguirà en l'estructura tècnica de l'handbol blaugrana. Van arribar junts; i junts, de moment, han aixecat cinc trofeus aquest curs. En falta un per tancar el final de cicle perfecte.

Raúl Entrerríos, jugador del Barça:

"Si alguna cosa volem tots és portar la Champions a Barcelona. Hem anat moltes vegades a Colònia i no sempre ho hem pogut aconseguir, però ho intentarem amb tota l'energia que tenim."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut