Bàsquet

FIATC serà el nou patrocinador del Club Joventut Badalona les tres temporades vinents

El Club Joventut de Badalona ha confirmat oficialment l'acord de patrocini amb FIATC per tres temporades. En un acte a la Clinica Diagonal, el president del Joventut, Jordi Villacampa, i el president de FIATC Assegurances, Joan Castells, han presentat l'acord que vincula les dues entitats. Com a anècdota, tant la Penya com FIATC van ser fundats el mateix any, el 1930. No s'han fet públiques les quantitats d'aquest patrocini, però se sap que tindrà una vigència de tres temporades i ajuda en la situació econòmica del club badaloní, actualment sotmès a un concurs de creditors. També aquest matí s'ha presentat oficialment una nova edició de la Lliga Catalana, que aquest any es disputarà a Manresa.

Actualitzat
El president del Joventut, Jordi Villacampa, ha manifestat durant la roda de premsa de l'acte que l'acord oferirà a l'entitat badalonina "solvència, fiabilitat i sostenibilitat com a club". Villacampa ha destacat la importància de l'acord de patrocini:"Ens dóna tranquil·litat i ens permetrà seguir treballant pel futur de l'entitat. Esperem tornar-li amb escreix a la marca l'esforç que ha fet per nosaltres".

El president de FIATC Assegurances, Joan Castells. ha confessat que l'admiració per la figura de Jordi Villacampa i el fet que el Joventut sigui un club "molt apreciat i estimat per les persones i respectat a tot Espanya" han estat els principals valors que han portat FIATC Assegurances a donar-los el seu suport econòmic. Tot i reconèixer que "no estava previst" que la seva empresa patrocinés un club del màxim nivell "en cap moment vam dir que no" un cop rebuda la trucada de Jordi Villacampa proposant la possibilitat de patrocinar el club de bàsquet.

A partir d'ara, els jugadors verd-i-negres lluiran la marca "Mútua Fiatc" tant a la part de davant com a la de darrere de la samarreta, que ha recuperat el disseny de la primera samarreta del 1930, any que coincideix també amb el de fundació del seu nou patrocinador. La nova equipació té les ratlles verd-i-negres en posició vertical. La segona equipació és de color blanc.

Es presenta la 32a edició de la Lliga Catalana

En un altre ordre de coses, aquest matí s'ha confirmat oficialment que el pavelló del Nou Congost, de Manresa, serà l'escenari de la 32a edició de la Lliga Catalana de bàsquet, els dies 24 i 25 de setembre. L'Assignia Manresa i el Fiatc Joventut jugaran una de les semifinals. L'altra enfrontarà al Barça Regal, l'actual campió de la competició, amb el guanyador de de la Lliga catalana d'equips de LEB Or, que disputaran els equips de Lleida, Tarragona i Girona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut