Handbol

Festival golejador del Barça liderat pel jove Mamadou Diocou (39-19)

L'extrem senegalès ha fet un partit immaculat amb 6 gols de 6 llançaments. Els de Xavi Pascual ha complert en el tràmit contra l'Elverum noruec (+32 en el global de l'eliminatòria) i ja esperen rival als quarts de final de la Lliga de Campions.

Marc NegreActualitzat

El Barça continua amb pas ferm a Europa. Avui tenia un tràmit però l'ha complert amb golejada i algun nom propi que ha brillat en un Palau Blaugrana amb públic per segon partit consecutiu. El 39-19 contra l'Elverum noruec certifica la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol però, sobretot, deixa el nom de Mamadou Diocou.

El jove extrem d'origen senegalès ha fet un partit immaculat: 6 gols de 6 llançaments i màxim golejador de l'equip. Nascut el 2000, va arribar al Barça en edat cadet de la mà de Toni Gerona i ha anat cremant etapes. Avui, en el seu debut al Palau aquesta temporada en partit de Champions, ha demostrat que és un jugador de present amb molt futur.

El partit no ha tingut història. Les aturades de Moller (18) i el contraatac han permès tenir el partit controlat en tot moment. 20-10 al descans i 39-19 al final, per un global en l'eliminatòria de 76-44 (32 gols de diferència). A més de Diocou, Dolenec (5 gols) i Langaro (4) han estat els altres jugadors que han tret més rendiment dels minuts que habitualment no tenen.

Dijous, el Barça sabrà qui és el seu rival en els quarts de final. Sortirà del duel entre el Meskhov Brest bielorús i el Motor Zaporozhye ucraïnès. A l'anada, 32-30 per als ucraïnesos.