Rodrygo Goes té una lesió al bíceps femoral (EFE)

Festival del Reial Madrid contra el Galatasaray al Bernabéu (6-0)

Rodrygo, amb un "hat-trick", ha estat el gran protagonista de la golejada del conjunt blanc contra un feble rival

Imma PedemonteActualitzat

Nit europea triomfal del Reial Madrid al seu estadi. I un nom propi, el del jove Rodrygo. El brasiler de 18 anys s'està convertint en un imprescindible de Zinédine Zidane. Rodrygo ha posat 2 a 0 el seu equip en set minuts, i suma cinc gols com a madridista després d'haver xutat a porteria en sis ocasions. En el minut 14, el VAR ha confirmat un penal de Nzonzi a Kroos que Sergio Ramos ha transformat en el 3 a 0 al més pur estil Panenka. I encara abans del descans, Benzema ha superat novament Muslera després d'una grandíssima assistència de Rodrygo. Era el 4 a 0.

En el segon temps, el Reial Madrid ha continuat dominant amb claredat. En el minut 81, Benzema només ha hagut de posar el peu, a passada de Carvajal, per marcar el 5 a 0. I no satisfets amb la "maneta", Rodrygo ha arrodonit la feina amb un "hat-trick" aconseguint el 6 a 0.

El Galatasaray continua sense marcar ni un gol en Champions mentre el Madrid manté les distàncies amb el PSG des de la segona posició. 12 punts els francesos, ja classificats, i 7 els blancs, amb els vuitens de final una mica més a prop.