Espanyol

Ferreyra i Dídac Vilà tornen a la llista de convocats per rebre el Celta a l'RCDE Stadium

Guanyar el partit d'aquest dimecres contra el Celta és l'esperança del tècnic blanc-i-blau per aconseguir el somni europeu

Actualitzat

Convocatòria contra el Celta

Ferreira ha cicatritzat bé la ferida i sembla que està en condicions i per això el portem. Hernán avui ha tingut sensacions dolentes, és una baixa per tema físic.

 

Demà, camí d'un objectiu de club

La paraula "objectiu" la canvio per repte, il·lusió. Ens fa il·lusió posar l'equip en places europees i els jugadors estan molt implicats per utilitzar totes les opcions que tinguem.

 

El Celta, equip perillós per la necessitat

La prova la tenim l'altre dia amb el Llevant, que amb un jugador menys va treure totes les forces d'on no en tenia, perquè hi ha molt en joc. Els rivals que estan per sota estan en una situació molt complicada, com el Celta, que està fent les coses molt bé, el canvi d'entrenador ha sortit perfecte i la dificultat és gran. Quedar tan amunt com sigui possible sempre ho tenim tots present i ningú regalarà res. Nosaltres no anem tranquils, anem a totes.

 

Què li preocupa del Celta?

Arriben amb més confiança que fa 5 o 6 jornades. El que més em preocupa és que te molta qualitat i té jugadors diferencials.

 

Nou sistema les darreres jornades

El que intentem és que es trobin en la situació optima per rendir. Té bastant de sentit tot. Tot i que l'últim partit vam encaixar dos gols, no vam patir en defensa. Equilibri defensiu i col·locar jugadors en les seves posicions naturals.

 

Europa, objectiu a curt termini

És normal perquè ho veus relativament a prop. Nosaltres no hem mirat mai a baix, sempre he dit que hem fet les coses mitjanament bé, que ens agradaria millor? Clar. Era qüestió de temps que l'equip liquidés aquest tema.

 

Els jugadors arriben com s'havia planificat?

Estem en un bon moment, però tot això s'ha de confirmar demà, perquè estaríem més a prop de la setena plaça.

 

Què falta per arribar a un final feliç?

Fer un altre gol per arribar més tranquils al tram final, o aguantar. Com a entrenador intentaré millorar això.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut