Fórmula 1

Ferrari i Renault dominen els entrenaments de Xest en absència de Lewis Hamilton

Deu dels onze equips de la Fórmula 1 ja treballen a Xest de cara a l'estrena del Mundial el pròxim març. I veient els resultats d'aquesta segona jornada, Renault podria ser el convidat de pedra en la lluita pel títol. El nou R28 s'està revelant molt competitiu en mans de Fernando Alonso i avui l'espanyol ha marcat els millors temps només per darrere de Ferrari. Al seu darrere, els BMW Sauber i els McLaren de Kovalainen i De la Rosa. Hamilton encara no ha aparegut en escena.

Actualitzat

Ningú incloïa Renault en les travesses de ferms candidats al títol però veient el rendiment i la fiabilitat que està exhibint el nou R28 fins al moment seria d'agosarats descartar del tot l'escuderia francesa. Fernando Alonso ha continuat treballant amb el seu nou monoplaça i ha confirmat les bones sensacions del vehicle. El bicampió ha estat el pilot que ha fet més voltes al traçat Ricardo Tormo, unes 20 en total, amb tandes mitjanes de sis o set de seguides.

I veient els resultats és per estar contents. Alonso ha estat el més ràpid només per darrere dels Ferrari de Massa i Räikkönen. Al seu darrere els BMW Sauber i els McLaren de Kovalainen i De la Rosa. El gran absent avui ha estat Lewis Hamilton, que no rodarà fins demà dimecres. De seguir aquesta evolució, Renault podria arribar a la cita de Melbourne amb opcions de victòria.

Anar al contingut