Charles Leclerc té la confiança per seguir conduint un Ferrari (@ScuderiaFerrari)
Fórmula 1

Ferrari amplia el contracte de Charles Leclerc fins al 2024

L'escuderia italiana ha anunciat la renovació del pilot monegasc i augmenta la pressió sobre Sebastian Vettel, que acaba la seva vinculació el 2020

Actualitzat

Ferrari ha anunciat l'ampliació del contracte de Charles Leclerc fins al 2024. Tota una declaració d'intencions de l'escuderia italiana, que confia moltíssim en el talent del pilot de Mònaco. Leclerc triplicarà el sou, -passarà a cobrar 9 milions d'euros anuals més incentius- però encara quedarà molt lluny dels 40 milions que ingressa el seu company d'equip, Sebastian Vettel.

"Estic molt feliç de continuar a Ferrari. Conduir la temporada passada per l'equip més llorejat de la Fórmula 1 ha estat un somni per a mi. Estic desitjant aprofundir en la relació amb l'equip després del que ha estat un intens i emocionant 2019. Estic ansiós per veure el que ens espera en el futur i que comenci la temporada que ve".

La renovació de Leclerc augmenta la pressió de Ferrari a Vettel, ja que el 2020 pot ser l'últim any del pilot alemany a l'escuderia italiana: se li acaba contracte i aquest 2019 ha rodat més lent que Leclerc, que en la seva primera temporada al volant del "cavallino rampante" ha sumat dues victòries i set "pole positions".

Anar al contingut