Ferran Torres, objectiu del Barça
Barça

Ferran Torres, objectiu del Barça per al mercat d'hivern

Mateu Alemany i Ferran Reverter han viatjat aquest divendres a Manchester per negociar amb el City el fitxatge de l'extrem

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ja ha fet els primers moviments per incorporar un gran nom al mercat d'hivern. I és que aquest mateix divendres, Ferran Reverter i Mateu Alemany s'han desplaçat fins a Manchester per negociar amb el City. Després dels rumors de les últimes setmana, tot apuntava que el motiu seria Raheem Sterling, que ja havia mostrat desig per venir al Barça.

A mitja tarda, però, el periodista Gerard Romero ha anunciat que els directius blaugranes estaven negociant el fitxatge de Ferran Torres. El jugador vol tornar a la Lliga espanyola i vol ser titular en un equip gran. De fet, el mateix Torres ja hauria arribat a un acord amb el Barça, però falta tancar els aspectes econòmics amb el seu actual club.

El Barça s'ha assegut a negociar amb la intenció d'incloure algun jugador en l'operació, com podria ser Ousmane Dembélé. El francès, però, acaba contracte d'aquí set mesos i el City es nega a acceptar. Pep Guardiola compta amb Ferran Torres i no està disposat a deixar-lo sortir a qualsevol preu, cosa que dificulta el seu fitxatge.

Laia Tudel ha donat tots els detalls de la reunió al programa Onze, d'Esport3.

Aquest dissabte al matí, el diari As explicava que l'actual entrenador de Ferran Torres, Pep Guardiola, hauria donat el sí a l'operació amb la condició que els dos clubs arribessin a un acord econòmic

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut