Ferran Torres, en la seva primera imatge com a jugador del Manchester City (@ManCityCatala)
Futbol

Ferran Torres se'n va del València sense mossegar-se la llengua

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dimarts es va fer oficial el fitxatge de Ferran Torres pel Manchester City. Ja feia dies que els mitjans de comunicació ho donaven per fet, però de vegades la burocràcia i els últims serrells en negociacions com aquesta poden allargar una operació que gairebé està tancada.

El que és més inusual és que en el moment d'abandonar el club d'origen s'aprofiti l'avinentesa per dir tot allò que no s'ha dit. Això és el que ha fet Ferran Torres, que abandona el vestidor del València deixant clares coses que li han tocat viure a Mestalla, la seva casa des de ben petit, i que no li han agradat.

En una entrevista concedida al diari "Marca", qui era la jove perla del conjunt xe parla clar i explica detalls de la seva sortida.

 

Relació complicada amb Dani Parejo

"Parejo és un gran jugador, però personalment mai he tingut cap relació amb ell. Quan vaig pujar al primer equip, amb 17 anys, van passar moltes setmanes abans no em va dedicar un senzill 'Bon dia'. No crec que hagi estat un bon capità amb mi. El pitjor va venir amb la sortida de Marcelino. Se'ns va fer servir a Kang-in i a mi com a culpables en el vestidor i se'ns va deixar de parlar durant setmanes."

 

Una sortida meditada

"Vaig començar a pensar a marxar l'estiu passat. Quan vaig tornar amb tota la il·lusió després de guanyar l'Europeu sub-19, el club em va dir que no comptava amb mi. Em van dir que era el cinquè extrem de la plantilla, que vindrien reforços i que altres companys d'altres zones del camp estarien al davant. Va ser un cop molt dur tot i que el pitjor va ser que el club em posés al mercat. El València em va oferir a tots els equips d'Espanya i ens van trucar 12 clubs de Primera, fins i tot el Llevant, a més d'un de Segona. Quan el club em va posar al mercat, va ser quan vaig començar a pensar a marxar."

 

Conversa amb Guardiola

"Vaig parlar amb ell i va ser un moment molt emocionant. Em va transmetre tranquil·litat i em va donar l'enhorabona. Això em va servir molt per calmar-me per tenir moltes ganes d'anar-hi. És un club per guanyar-ho tot i té el millor entrenador del món. Crec que allà milloraré i aprendré moltes coses."

 

Anar al contingut