Barça

Ferran Torres: "Jugar amb Lewandowski? Òbviament!"

"Vull demostrar el Ferran que soc"

Victor PatsiActualitzat

Ferran Torres ha afirmat: "Tinc ganes de començar la segona temporada com a blaugrana per demostrar el Ferran que soc". El futbolista valencià va arribar al mercat d'hivern procedent del Manchester City a canvi de 55 milions d'euros fixos i 10 més en variables. Una despesa molt important que no es va traduir amb grans xifres: 7 gols i 6 assistències en 26 partits.

El futbolista ho ha raonat així:

"Vaig arribar després d'una lesió, sense ritme. Podia haver donat més, però la veritat és que ho vaig donar tot. Aquest any arrenco de zero i veurem un millor Ferran".

 

A la pregunta de si li agradaria jugar amb Lewandowski, Ferran ha sigut contundent: "Òbviament". Per qualitat i rendiment, el futbolista polonès del Bayern seria molt ben rebut:

"Ja sabem quin jugador és i els gols que ha marcat les últimes temporades. Ell ja ha dit que vol venir. A veure a quin acord arriben Bayern i Barça".

Aprofitant les vacances per la seva condició d'internacional, Ferran Torres ha fet acte de presència en el campus de futbol amb el seu mateix nom que s'organitza a Foios (l'Horta Nord), la seva localitat de naixement, molt a prop de València.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut